Bemutatkozás

Az Inconex Kft. 1986-ban alakult magáncég. Fő tevékenységünk az igényes vas- és fémfeldolgozás.

Gyártást Magyarországon és Németországban folytatunk. A budapesti telephelyünk a város déli határán 3 km-re az autópályától, teherautóval és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen fekszik.

Németországban Hilchenbachban (észak-Rajna-Vesztfália) van bejegyzett irodánk, és partnereink telephelyein folytatjuk vállalkozási tevékenységünket. Termékeink több mint 90%-a Németországban talál vevőre.

A termelés Budapesten 6000m2-en három felújított ill. új csarnokban történik. Ezek mindegyike daruzott, melyek legnagyobb terhelése 10 tonna.

Forgácsoló gépparkunk esztergapadokból, marógépekből, fúrómarókból, és megmunkáló központokból áll. A legtöbb gép CNC vezérelt.

A lemezmegmunkálást CNC lézervágó, élhajlító, lemezolló ill. hengerítőgép szolgálják. CNC-csőhajlítógépünkkel 70mm átmérőjű csövet is tudunk 3D-ben hajlítani.

A lakatos tevékenységhez AWI, elektródás és védőgázos hegesztési eljárás tartozik.

Jellemző gyártmányaink az alábbi csoportokba sorolhatók:

  • Élelmiszeripari berendezések
  • Erőátviteli gépelemek
  • Egyedi szerszámok és termelő berendezések.
  • Hegesztett acélszerkezetek
  • Magas színvonalú forgácsolt alkatrészek

Cégünk kb. 100 főt foglalkoztat, munkatársaink közül 10 fő diplomával, 40 fő középfokú végzettséggel rendelkezik. Lakatos, forgácsoló, hegesztő és felületkezelő szakmunkásainkat rendszeresen tovább képezzük.

Valamennyi tevékenységünkre számos eljárási engedéllyel és minősítő vizsgával rendelkezünk a TüV, az EWF és az IIW által tanúsítva. 1997-ben bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert.

2014-ben megszereztük a DIN EN 15085-2 vasúti járművek és járműrészegységek hegesztésére vonatkozó tanúsítványt is.

2006 óta termelésünket az SAP Integrált Vállalatirányítási rendszer támasztja alá.

Az Inconex Kft. az elmúlt években az anyagértéket és az alvállalkozási teljesítményt nem számítva 2 milliárd forintos éves árbevételt ért el, hitelmentes, nyereséges gazdálkodást folytatva.

Ezen túlmenően jelentős ingatlanokkal rendelkezünk, melyek részben bérbeadással kerülnek hasznosításra.

Az Inconex Kft. megbízható, tartós üzleti partnere kíván lenni megrendelőinek.